Boost Your Lovelife!

Her er nogle tips til, hvordan du kan få mere sexlyst i hverdagen:

Sov nøgen!

Prøv at sove nøgne, mens I holder om hinanden – uden at have sex. Fysisk kontakt uden sex kan fremme lysten.

Fantasér mere!

At fantasere og tænke på sex er en nem måde at vække lysten på. Det kan skabe en god følelse og seksuel ophidselse, uden at det nødvendigvis skal fører til mere.

Server morgenmad på sengen

Gør små ting i hverdagen, som viser din partner, at du tænker på dem, som for eksempel morgenmad på sengen en kedelig tirsdag. Det kan gøre meget for både forholdet og lysten.

Sluk for fjernsynet

Forsøg at finde tid til aktiviteter, hvor I kan tilbringe mere tid sammen. Gå en aftentur, drik en kop kaffe eller noget andet, som giver jer tid til at tale sammen i ro og mag.

Kys mere!

Kys er en god måde at pirre lysten på. Kys, kram eller nusseri kan faktisk vise sig at være mere pirrende og mere intimt end samleje.

Lær noget nyt sammen

At lave noget, som er nyt for jer begge, kan være en god måde at tilbringe mere tid sammen på. Tilmeld jer på et kursus eller til en aktivitet, som I begge synes virker spændende. Hvem ved, hvad det at omgås på en ny måde kan føre til.

Gå i bad sammen

Begynd eller afslut dagen med at bade sammen. At gøre noget rutinepræget til noget pirrende er en god måde at genfinde gnisten på.

Giv din partner lov til at sove længe

Gør små ting i hverdagen, som viser din partner, at du tænker på dem! Du kan for eksempel stå tidligt op for at ordne de huslige gøremål og lade din partner sove længe. Det kan gøre meget for både forholdet og lysten.

Overrask hinanden mere!

Både hverdagen og sex bliver sjovere med overraskelser i ny og næ. Når ting bliver til rutine, bliver de hurtigt kedelige og kan påvirke lysten til sex. Gør hverdagen sjovere for hinanden.

Brug mere tid på forspil

Brug tid på at udforske hinandens kroppe, for at finde nye og spændende veje til sexlysten, måske endda uden at have sex.

Gør ting hver for sig

Tid for sig selv og dét at opleve spændende ting udenfor forholdet er vigtigt for at genfinde gnisten. Tid væk fra hinanden og eget råderum kan få dig til at værdsætte den tid, som I tilbringer sammen.

Køb en overraskelse med hjem, når du er ude og handle

Gør små ting i hverdagen, som viser din partner, at du tænker på dem! Du kan for eksempel købe noget, som du ved, at din partner godt kan lide, når du er ude og handle. Det kan gøre meget for både forholdet og lysten.